COSTA ESURI

VALUTA FÖR PENGARNA MED LINKSTOUCH

Prisvärt nära golfbanan och naturen

Costa Esuri är ett område som vid första anblicken kan se lite tråkigt ut. Men skenet bedrar - när man väl kört förbi det ej färdigställda hotellet vid infarten till området kommer man in i ett trevligt område med välbyggda fastigheter med fina lägenheter. Lägenheterna är rymliga och trevliga, de allra flesta med två sovrum.

Närheten till pärlan Isla Canela Links är den stora vinnaren här. Banan, numera värd för årliga DP World Tour Qualifying Events, är välskött, vacker och utmanande. Klubbhuset är magnifikt med bra restaurang, driving range och närspelövningsområde.

Samtliga lägenheter har egen parkeringsplats i huset,och man tar sig med hissen smidigt direkt upp till lägenheten. Välsorterad matvaubutik finns i området och ill Ayamonte med hela sitt utbud tar det bara knappa 10 minuter med bilen.

BellavistaBellavista
La Monacilla GolfLa Monacilla Golf
Isla Canela LinksIsla Canela Links
Isla Canela Old CourseIsla Canela Old Course
Nuevo PortilNuevo Portil

På Costa Esuri har vi främst lägenheter med två sovrum, men det finns även ett antal med tre eller fyra sovrum om ni är fler som vill bo tillsammans. Kontakta oss med era önskemål så ska vi ta fram en offert till er som möter, och förhoppningsvis överträffar, era förhoppningar.

Fakta & faciliteter

Avstånd centrum
Avstånd golfbana
Avstånd Faro flygplats
Avstånd strand
Fritt Wi-Fi
Balkong
Fri parkering
Pool
Städning
Air-conditioning
Restauranger
Hiss
SafetyBox
Tvättmaskin
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Ugn
Spis
Kylskåp
Frys
Kaffemaskin
Vattenkokare
Brödrost
Hårtork

7 km
0 - 2 km
50 min (65 km)
14 km
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja, var 14:e dag
Ja
Ja, i klubbhuset
Ja
Nej
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja*

* Lägenheterna på Costa Esuri är privatägda och därför kan det variera något vad gäller listan över de faciliteter som finns i just 'er' lägenhet. Samtliga lägenheter är dock noga utvalda och väl utsustade för longstay enligt vår erfarenhet och bedömning. Är det något specifikt ni undrar över är ni alltid välkomna att kontakta oss med påpekanden och önskemål.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar/avvikelser utanför GolfLongstay's kontroll. För specifika frågor kring ett visst boende är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Reception, möte vid ankomst

Huelva Holiday, Ayamonte

Köranvisning från Faro flygplats till HH kontor
68 km, 50 min körning -
ÖPPNA I GOOGLE MAPS

Telefonnummer, receptionen
+34 959 479 561