ISLA CANELA GOLF

MED BANAN UTANFÖR DÖRREN

Med golfbanan utanför dörren

I direkt anslutning till Isla Canela Old Course ligger våra lägenheter, flera med utsikt mot fairways och greener. De flesta lägenheter har två sovrum, men det finns även ett antal med tre eller fyra sovrum om ni är flera som vill bo tillsammans.

TIll klubbhuset med sin välrennommerade restaurang är det bara några hundra meter, så för den golftörstande är detta idealiskt. Till Ayamonte, med sitt härliga gatuliv och breda utbud av mat och dryck tar det bara några minuter, liksom ner till mysiga Punta del Moral med sina härliga fiskrestauranger.

Samtliga lägenheter har egen parkeringsplats, i huset eller på parkering direkt utanför. Till 'systerbanan' Isla Canela Links tar det bara en kvart med bilen.

BellavistaBellavista
La Monacilla GolfLa Monacilla Golf
Isla Canela LinksIsla Canela Links
Isla Canela Old CourseIsla Canela Old Course
Nuevo PortilNuevo Portil

På Isla Canela Golf har vi främst lägenheter med två sovrum, men det finns även ett antal med tre eller fyra sovrum om ni är fler som vill bo tillsammans. Kontakta oss med era önskemål så ska vi ta fram en offert till er som möter, och förhoppningsvis överträffar, era förhoppningar.

Fakta & faciliteter

Avstånd centrum
Avstånd golfbana
Avstånd Faro flygplats
Avstånd strand
Fritt Wi-Fi
Balkong
Fri parkering
Pool
Städning
Air-conditioning
Restauranger
Hiss
SafetyBox
Tvättmaskin
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Ugn
Spis
Kylskåp
Frys
Kaffemaskin
Vattenkokare
Brödrost
Hårtork

5 km
300 m
55 min (70 km)
4 km
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja, var 14:e dag
Ja
Ja, i klubbhuset
Ja
Nej
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja*

* Lägenheterna på Isla Canela Golf är privatägda och därför kan det variera något vad gäller listan över de faciliteter som finns i just 'er' lägenhet. Samtliga lägenheter är dock noga utvalda och väl utsustade för longstay enligt vår erfarenhet och bedömning. Är det något specifikt ni undrar över är ni alltid välkomna att kontakta oss med påpekanden och önskemål.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar/avvikelser utanför GolfLongstay's kontroll. För specifika frågor kring ett visst boende är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Reception, möte vid ankomst

Huelva Holiday, Ayamonte

Köranvisning från Faro flygplats till HH kontor
68 km, 50 min körning -
ÖPPNA I GOOGLE MAPS

Telefonnummer, receptionen
+34 959 479 561