MÖT OSS

VÄLKOMNA ÖNSKAR ERT 'DREAM TEAM'

Efter att ha samarbetat i olika former under flera år bestämde vi oss vintern 22/23 att slå våra kloka huvuden ihop med målet att erbjuda de allra bästa longstay-upplevelserna på vår hemmaplan:
COSTA DE LA LUZ!

Med bred erfarenhet av longstay, tillgång till de allra bästa boendena och lägenheterna samt en outtröttlig glädje och fokus på att skapa supernöjda Gäster står vi till ert fulla förfogande.
¡Bienvenidos!

MAGNUS NYLANDER
MasterGolf

Svensk. Spelat golf sedan 1980, numera kring hcp 7. Bor i Tavira, Portugal och arbetade som VD för en svensk longstayoperatör i Algarve 2017 - 2022. Grundare och ägare av shortstayoperatören MasterGolf.
mastergolf.se

Mobil: +351 913 425 090

BART DE HAAN
Homa Holidays

Holländare. Grundare och ägare av Homa Holidays, en ledande property manager i Ayamonte med omnejd som förvaltar mer än 250 lägenheter. Bofast i Spanien sedan mer är 20 år men golfen, får man säga, är fortfarande på en 'elementär' nivå.
www.homaholidays.es

MARTA JARIOD
CostaLuz Apartments

Spanjorska. Äger CostaLuz Apartments, med lägenheter i Punta Umbria, tillsammans med sin bror Ignacio. Idéspruta deluxe som nu senast skapat Finca Contrabando, en idyllisk 'getaway' en timme uppför gränsfloden. Golf, icke.
apartamentoscostaluz.com
fincacontrabando.com