PUNTA DEL MORAL

ALLDELES VID ATLANTEN

Storslagen havsnära njutning

Punta del Moral är ett formidabelt turistbonanza på sommaren, vida välkänt för sin magnifika havskänsla och härliga stränder. På vintern är det stillsammare och man njuter av sköna promenader och goda middagar i området. Det lilla fiskesamhället har flera härliga små restauranger som serverar purfärsk lokalt fiskad fisk och skaldjur.

De flesta av våra lägenheter här har eftermiddagssol och havsutsikt så man kan njuta av de magnifika solnedgångarna i havet. Promenera i sanden, ta ett dopp i havet och upplev stillheten, bara 5 minuter från golfbanan Isla Canela Old Course.

Samtliga lägenheter, har två sovrum, vardagsrum och välutrustat kök samt egen parkeringsplats i huset, och man tar sig med hissen smidigt direkt upp till lägenheten.

BellavistaBellavista
La Monacilla GolfLa Monacilla Golf
Isla Canela LinksIsla Canela Links
Isla Canela Old CourseIsla Canela Old Course
Nuevo PortilNuevo Portil
Våra golfbanorVåra golfbanor

På Punta del Moral har vi främst lägenheter med två och tre sovrum, men det finns även ett antal med ett eller fyra sovrum. Kontakta oss med era önskemål så ska vi ta fram en offert till er som möter, och förhoppningsvis överträffar, era förhoppningar.

Fakta & faciliteter

Avstånd centrum
Avstånd golfbana
Avstånd Faro flygplats
Avstånd strand
Fritt Wi-Fi
Balkong
Fri parkering
Pool
Städning
Air-conditioning
Restauranger
Hiss
SafetyBox
Tvättmaskin
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Ugn
Spis
Kylskåp
Frys
Kaffemaskin
Vattenkokare
Brödrost
Hårtork

8 km
8 min (6 km)
1 timme (70 km)
300 m
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja, var 14:e dag
Ja
Ja, ett fåtal nära
Ja
Nej
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja*

* Lägenheterna på Punta del Moral är är privatägda och därför kan det variera något vad gäller listan över de faciliteter som finns i just 'er' lägenhet. Samtliga lägenheter är dock noga utvalda och väl utsustade för longstay enligt vår erfarenhet och bedömning. Är det något specifikt ni undrar över är ni alltid välkomna att kontakta oss med påpekanden och önskemål.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar/avvikelser utanför GolfLongstay's kontroll. För specifika frågor kring ett visst boende är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Reception, möte vid ankomst

Huelva Holiday, Ayamonte

Köranvisning från Faro flygplats till HH kontor
68 km, 50 min körning -
ÖPPNA I GOOGLE MAPS

Telefonnummer, receptionen
+34 959 479 561