Costa de la Luz - den perfekta platsen för vintergolf i solen!

Costa de la Luz, med sitt oerhört behagliga klimat, är en perfekt golfdestination under vinterhalvåret, från oktober till april.

Temperaturen: Under vinterhalvåret är klimatet generellt mildare än i de flesta andra delar av Europa. Dagstemperaturerna ligger vanligtvis mellan 15°C och 20°C, vilket ger perfekta förhållanden för golf. Vissa dagar kan temperaturen nå upp till 25°C, särskilt under de soligaste dagarna. Natttemperaturen sjunker något och kan vara kring 10°C till 15°C.

Sol: Costa de la Luz är känt för sitt soliga väder och under vinterhalvåret är det inte annorlunda. Här njuter man av mycket soliga dagar med minimal nederbörd. Bra svensk sommarväder är en bra liknelse mest hela vintern.

Regn: Regnmängden är relativt låg under vinterhalvåret. Nederbörden är vanligtvis sporadisk och kortvarig och det mesta regnet faller vanligtvis i form av korta skurar eller under natten. Det är sällsynt med långvariga perioder av regn.

Vind: Costa de la Luz är känt för sina fläktande vindar, speciellt på eftermiddagarna, från Atlanten. Detta är dock vanligtvis inget problem för oss golfare utan vinden kan faktiskt vara uppfriskande och göra spelet mer intressant.

Kläder: Under vinterhalvåret rekommenderas klädsel enligt 'lager-på-lager-principen'. Ofta(st) är det tillräckligt varmt för att spela i kortbyxor/kjol och kortärmat eller en lätt tröja. Men, det är alltid bra att ha med sig en vindjacka eller tröja för kyligare morgnar och kvällar. Och, för att vara på den säkra sidan, kanske ett regställ i bagen för eventuella regnskurar.

Summan av kardemumman är att Costa de la Luz erbjuder ett mycket behagligt golfklimat för under vinterhalvåret. Med milda temperaturer, mycket sol och låg nederbörd är detta en idealisk plats att longstaya i en vacker och avkopplande miljö.

VAR VILL DU LONGSTAYA OCH NJUTA?

Ayamonte stad

Isla Canela Strand

Punta del Moral

Isla Canela Golf

Islantilla

Punta Umbria

Costa Esuri

El Rompido

Finca Contrabando

BARA HOS OSS!
Sätt en extra knorr på din longstay med en eller några nätter på en underbar plats.

Denna okända pärla ligger i Sanlucar, ca 40 minuter upp längs gränsfloden Guadiana.

Balsam för själen utlovas.

Begär offert och boka

Vill du att vi ringer dig?

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter och erbjudanden!

OBS! Vi delar aldrig din mejladress med någon utomstående.