ISLA CANELA STRAND

MED HAVET SOM GRANNE

Med sandstranden utanför dörren

Playa de Isla Canela är en oerhört populär plats året om. Här bor man i luftiga, välbyggda lägenheter i välplanerade condominimums alldeles nära den långa finkorninga sandstranden.

Längs med stranden finns ett antal små barer och restauranger, sk "chiringuitos", av vilka några stycken håller öppet året runt. Till den i allra högsta grad levande staden Ayamonte, med sitt härliga gatuliv och breda utbud av mat och dryck och andra sevärdheter, tar det bara några minuter. Flanera runt, ta en fika på en mysig uteserveringoch njut av 'gatans teater'.

Samtliga lägenheter har egen parkeringsplats i huset, och man tar sig med hissen smidigt direkt upp till lägenheten. Till 'hemmabanan' Isla Canela Old Course tar det bara ett par minuter med bilen.

BellavistaBellavista
La Monacilla GolfLa Monacilla Golf
Isla Canela LinksIsla Canela Links
Isla Canela Old CourseIsla Canela Old Course
Nuevo PortilNuevo Portil
Våra golfbanorVåra golfbanor

På Isla Canela Strand har vi främst lägenheter med två sovrum, men det finns även ett antal med tre eller fyra sovrum om ni är fler som vill bo tillsammans. Kontakta oss med era önskemål så ska vi ta fram en offert till er som möter, och förhoppningsvis överträffar, era förhoppningar.

Fakta & faciliteter

Eftermiddagssol
Avstånd centrum
Avstånd golfbana
Avstånd Faro flygplats
Avstånd strand
Fritt Wi-Fi
Balkong
Fri parkering
Pool
Städning
Air-conditioning
Restauranger
Hiss
SafetyBox
Tvättmaskin
Diskmaskin
Mikrovågsugn
Ugn
Spis
Kylskåp
Frys
Kaffemaskin
Vattenkokare
Brödrost
Hårtork

Ja
5 km
5 min (3 km)
55 min (70 km)
300 m
Ja
Ja
Ja
Ja, dock vinterstängd
Ja, var 14:e dag
Ja
Ja, flera i närområdet
Ja
Nej
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

* Lägenheterna på Isla Canela Strand är är privatägda och därför kan det variera något vad gäller listan över de faciliteter som finns i just 'er' lägenhet. Samtliga lägenheter är dock noga utvalda och väl utsustade för longstay enligt vår erfarenhet och bedömning. Är det något specifikt ni undrar över är ni alltid välkomna att kontakta oss med påpekanden och önskemål.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar/avvikelser. För specifika frågor kring ett visst boende är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Reception, möte vid ankomst

Homa Holidays, Ayamonte

Köranvisning från Faro flygplats till Homa
68 km, 50 min körning -
ÖPPNA I GOOGLE MAPS

Telefonnummer, receptionen
+34 959 479 561