AYAMONTE

PÄRLAN VID GRÄNSFLODEN GUADIANAS MYNNING

En underbar sydspansk pärla till stad

Ayamonte, tvärs över floden från sin portugisiska 'tvilling' Vila Real de Santo António, är en oerhört trevlig liten stad som sjuder av liv året om.

Här erbjuder vi ett stort antal fina lägenheter, speciellt utvalda för longstay under vinterhalvåret med väl utrustade kök, bra WI-Fi och med ljusa och soliga lägen. Se denna kartbild.

Samtliga lägenheter hanteras och sköts om av Homa Holidays vilket garanterar noggrannhet, kvalitet och snabb respons och åtgärd vid eventuella problem under vistelsen.

VÅRA FYRA BOENDEN I OCH RUNT AYAMONTE

AYAMONTE STAD

Perfekt för er som vill ha stadslivet alldeles utanför dörren. Man promenererar ut och köper bröd till frukosten, går till marknaden och har nära hem efter en middag på stan.
Staden Ayamonte lever året runt och har ett härligt gatuliv med brett utbud av mat och dryck och andra sevärdheter. Flanera runt, ta en fika på en mysig uteservering, njut av 'gatans teater' och kanske ta den lilla färjan över till den portugisiska tvillingstaden Vila Real de Santo António tvärs över floden.

ISLA CANELA
STRAND

Playa de Isla Canela är en oerhört populär plats året om. Här bor man i luftiga, välbyggda lägenheter i välplanerade condominimums alldeles nära den långa finkorninga sandstranden.
Här bor man skönt och avkopplande med havsnära läge för härliga promenader och bad efter dagens strapatser på golfbanan.

ISLA CANELA GOLF

På Isla Canela, strax utanför Ayamonte, ligger golfbanan med samma namn, numera med 'efternamnet' Old Course. En oerhört trevlig och uppskattad parkbana som bjuder på idel utmaningar.
Våra lägenheter vid golfbanan är perfekta för er som vill ha golfen utanför dörren och rent av ha utsikt mot fairways och greener. På några minuter är ni vid klubbhuset, klara för dagens runda!

PUNTA DEL MORAL

Detta är ett turistbonanza på sommaren med sin magnifika utsikt och härliga stränder. På vintern är här stillsamt och man njuter av sköna promenader och goda middagar i området.
De flesta av våra lägenheter här har havsutsikt så man kan njuta av de magnifika solnedgångarna i havet. Promenera i sanden, ta ett dopp i havet och upplev stillheten, bara 5 minuter från golfbanan.

COSTA ESURI

På området Costa Esuri ligger Isla Canela Links, denna trevliga och utmanande bana av just linkskaraktär med sina snabba greener och fairways. Här bor man lugnt och skönt med fullt fokus på golfen.
Området har blommat upp ordentligt de senaste par åren och nya hus och lägenheter färdigställs medan de äldre fräschas upp och renoveras. Här bor man bra och till ett oslagbart pris.

Reception, möte vid ankomst
Homa Holidays, Ayamonte

Köranvisning från Faro flygplats
68 km, 50 min körning -
ÖPPNA I GOOGLE MAPS

Telefonnummer, receptionen
+34 959 479 561

BYGG DIN PERFEKTA LONGSTAY!

Vistelsetid, boende, hyrbil och antal golfrundor. Se det som ett lego där ni bygger ihop det precis som ni önskar.
2 veckor, 1 månad eller ännu längre?
5, 10, 15, 20 rundor eller obegränsad golf?
Lägenhet i stan, vid golfbanan eller på stranden?
Liten eller större hyrbil?

1.175 €

FRÅN
per person och månad
(inkl. 10 rundor)

Frågor & funderingar?

Fyll i dina uppgifter, önskemål och ev frågor i formuläret och tryck på Skicka.

Vi lovar återkomma snarast möjligt med svar på dina frågor!

Skicka en intresseanmälan/ offertförfrågan?